در مقالۀ قبلی توضیح داده شد که ضرر اصلی نوشابه های گازدار در چیست و چرا نباید این مادۀ به اصطلاح غذایی را مصرف کنیم! اما در اینجا می خواهیم به شما بگوییم که چرا کسانی که نوشابه می خورند، پس از مدتی نیاز شدید به نوشیدن دوبارۀ نوشابه پیدا می کنند. اول به نظریه های طب مدرن اشاره می کنیم.
ضرر اصلی نوشابه های گازدار در چیست؟
همیشه در رسانه های مختلف به ما القا شده که ضرر اصلی نوشابه در قند آن است! گفته می شود در نوشابه مقدار ۱۰ قاشق شکر وجود دارد که باعث چاقی در افراد مختلف می شود. اما آیا این تمام ماجرا است؟ خیر!
گوشت های صنعتی نظیر سوسیس و کالباس
گوشت های صنعتی به دلایل مختلف سرطان زا بودن آنها محرز شده است. یکی از دلایل مهم این است که از مواد نگه دارنده ای مثل نیترات ها و نیتریت ها که سرطان زا بودن آنها اثبات شده استفاده می شود. به علاوه گاهی اوقات در تولید چنین محصولاتی از فرآیندهایی مثل دود دادن استفاده می شود که باز هم این فرآیندها مورد شک است و بررسی ها نشان داده که برای سلامت انسان مضر هستند.
همچنان که از مرگ می ترسیم، برای مردن نوبت می گیریم
ما انسان ها همچنان که از مرگ می ترسیم، اما با تغذیه و سبک زندگی غلط برای مردن نوبت می گیریم. همانطور که کمیت زندگی ما شدیداً کاهش یافته است، کیفیت زندگی ما هم کاهش شدید داشته است. ادامه نوشته…
عسل مصنوعی با ترکیب شکر، آب و اسانس در دستگاه ساخته میشود
اصفهان – ایلنا: یک تولید کننده عسل در استان اصفهان گفت: عسلهای مصنوعی بدون حضور زنبور از طریق دستگاه و با ترکیب شکر، آب و انواع اسانس ساخته میشود که خاصیت و کیفیت عسل طبیعی را ندارند. ادامه نوشته…