post

گوشت های صنعتی نظیر سوسیس و کالباس

گوشت های صنعتی به دلایل مختلف سرطان زا بودن آنها محرز شده است. یکی از دلایل مهم این است که از مواد نگه دارنده ای مثل نیترات ها و نیتریت ها که سرطان زا بودن آنها اثبات شده استفاده می شود. به علاوه گاهی اوقات در تولید چنین محصولاتی از فرآیندهایی مثل دود دادن استفاده می شود که باز هم این فرآیندها مورد شک است و بررسی ها نشان داده که برای سلامت انسان مضر هستند.

ادامه نوشته…

post

سازمان بهداشت جهانی: سوسیس و کالباس سرطان زا هستند

بالاخره ما شاهد آن هستیم، پس از اینکه متختصصان ایرانی و دلسوزان سلامتِ مردم فریاد برآوردند که غذاهای صنعتی زیان بار است و می تواند زمینه ساز کاهش عمر مفید افراد جامعه باشد، سازمان های جهانی هم دست به کار شده و گزارشاتی ارائه می دهند که مبادا از غافله عقب بمانند!

ادامه نوشته…