post

عسل زنده یا مرده؟

زنده یا مرده بودن مواد غذایی چند سالی است که در جوامع علمی مباحث تغذیه و کشاورزی عنوان شده و در مورد آن نظرات مختلفی ارائه شده است. منظور از زنده بودن یک ماده غذایی بکر و دست نخورده بودن آن است؛ یعنی یک میوه، سبزی، فرآورده دامی و … که غذای بشر محسوب می شود به همان شکل طبیعی و اولیه بدون مداخلات صنعتی و ژنتیکی مورد استفاده بشر قرار بگیرد. ادامه نوشته…

post

عسل مصنوعی با ترکیب شکر، آب و اسانس در دستگاه ساخته می‌شود

اصفهان – ایلنا: یک تولید کننده عسل در استان اصفهان گفت: عسل‌های مصنوعی بدون حضور زنبور از طریق دستگاه و با ترکیب شکر، آب و انواع اسانس ساخته می‌شود که خاصیت و کیفیت عسل طبیعی را ندارند. ادامه نوشته…