به دلیل نبود اطلاعات کافی در بین مردم، خیلی اوقات امکان فکر کردن راجع به خیلی از محصولاتی که پیرامون ماست وجود ندارد. یا شاید آنقدر گرفتاریم که فرصت فکر کردن را هم نداریم؛ البته این یک بهانه ای بیش نیست! اما هدف این مقاله وادار کردن شما به تفکر راجع به محصولی به نام شامپو است. نکته ای جالب راجع به شامپو که شاید هر کسی نداند. ادامه نوشته…
ترول منتظرانی که دست به کارند!
اگر دقت کرده باشید، با توجه به محبوب شدن طب سنتی در بین اقشار مختلف مردم، متاسفانه سوء استفاده کنندگان هم از این آب در حال ماهی گرفتن هستند. در خیلی از مواقع که شنوندگان با موضوع کاملاً آشنا نیستند قادر به تشخیص حقیقت نیستند. یکی از این موارد، بحث گسترش فرهنگ استفاده از روغن های طبیعی و سالم، مثل روغن کنجد است. ادامه نوشته…
درباره اسفرزه بیشتر بدانید
دانه گیاهی است از خانواده بارهنگ Plantaginaceae، که گونه های مختلفی دارد. گیاه آن یکساله علفی و کوتاه است و بلندی آن به ۴۰ – ۱۰ سانتی متر می رسد. این گیاه در نواحی گسترده ای در شمال ایران در دشت گرگان گیلان بین منجبیل و پاچنار در راه بین قزوین و رشت، در رودبار و بین چالوس و رشت و در لرستان، کردستان، بختیاری، اصفهان، ایلام، پشت کوه، مهران، شوش، در فارس: تخت جمشید و لار، در کرمان: نزدیک بم در مسجدسلیمان و بوشهر نیز دیده می شود. در هند در پنجاب و پیشاور می روید. ادامه نوشته…
مصرف دارو با رعایت آداب آن
مصرف دارو شامل عوارضی است که در طب سنتی و همچنین روایات اسلامی، تا حد امکان از مصرف آن نهی شده است. تازه این در مورد داروهای شیمیایی نیست که اگر بود شاید به طور کامل سفارش به عدم مصرف آنها می شد! ادامه نوشته…
هر ۷ دقیقه یک ایرانی آلزایمر می گیرد
آنها فراموش شدگانی هستند که فراموش شدهاند؛ زندگی برایشان سناریوی تلخی شده است که گاهی گم می شوند و گاهی گم می کنند. در لحظاتی حتی با خود هم غریبه می شوند و اسم خودشان را هم یادشان نمی آید. سخن از بیماریای است که روز به روز شایعتر می شود و شاید نفر بعدی من یا شما باشیم. ادامه نوشته…
همچنان که از مرگ می ترسیم، برای مردن نوبت می گیریم
ما انسان ها همچنان که از مرگ می ترسیم، اما با تغذیه و سبک زندگی غلط برای مردن نوبت می گیریم. همانطور که کمیت زندگی ما شدیداً کاهش یافته است، کیفیت زندگی ما هم کاهش شدید داشته است. ادامه نوشته…
طرز تهیه سکنجبین
سکنجبین در واقع سرکه و انگبین و مخلوطی است از سرکه و عسل که به میزان و مقدار معین در هم می آمیختند و از مخلوط آن شربتی خوش گوار و معطر و فرح بخش به وجود میآوردند. ادامه نوشته…