post

چی میشه که نمی تونیم از نوشابه دل بکنیم؟

در مقالۀ قبلی توضیح داده شد که ضرر اصلی نوشابه های گازدار در چیست و چرا نباید این مادۀ به اصطلاح غذایی را مصرف کنیم! اما در اینجا می خواهیم به شما بگوییم که چرا کسانی که نوشابه می خورند، پس از مدتی نیاز شدید به نوشیدن دوبارۀ نوشابه پیدا می کنند. اول به نظریه های طب مدرن اشاره می کنیم.

ادامه نوشته…

post

ضرر اصلی نوشابه های گازدار در چیست؟

همیشه در رسانه های مختلف به ما القا شده که ضرر اصلی نوشابه در قند آن است! گفته می شود در نوشابه مقدار ۱۰ قاشق شکر وجود دارد که باعث چاقی در افراد مختلف می شود. اما آیا این تمام ماجرا است؟ خیر!

ادامه نوشته…

post

دم کردۀ داروهای گیاهی بهتر از جوشانده آن است

نتایج مطالعات نشان می دهد، زمانی که یک داروی گیاهی را دم می کنید، مواد موثرۀ آن در اثر حرارت به مایع منتقل می شود که زمانی که این حرارت در حالت جوشانده بیشتر می شود، ممکن است این مواد موثر از بین بروند.

ادامه نوشته…

post

در مصرف گیاهان دارویی دقت کنید!

در ذهن ما همیشه این ذهیت حکم فرماست که  هر چیزی که گیاهی و طبیعی است، حتماً بدون ضرر است. این ذهنیت شاید ناشی از القای ضررات مواد شیمیایی و صنعتی است. اما حقیقت این است که حتی اگر مواد گیاهی از جمله گیاهان دارویی را هم به صورت نا درست و بدون در نظر گرفتن شرایط مصرف آن، استفاده کنیم می‌تواند سبب عارضه در بدن ما شوند.

ادامه نوشته…

post

وقتی مصرف گل گاوزبان باعث مسمومیت کبدی می‌شود

قدیر محمدی درباره مصرف گل گاو زبان و تاثیرات آن بر بدن گفت: این گیاه به عنوان یکی از پر مصرف‌ترین گیاهان در طب سنتی معمولا برای ضد اضطراب، تپش قلب و ضد استرس تجویز می‌شود.

وی در ادامه افزود: گل گاوزبان جزو داروهای آرام بخش محسوب می‌شود که مزاجی سرد و معتدل دارد و از داروهایی است که به تغییر مزاج بدن کمک می‌کند و بیشتر برای کاهش سودای بدن از این گیاه استفاده می‌شود.

ادامه نوشته…

post

مزاح فصل ها

همانطور که اشیاء و موجودات دارای مزاح هستند، فصل ها هم دارای مزاج هستند. این مزاج را با اصطلاح مزاجی که در بین عامۀ مردم در جریان است اشتباه نگیرید. منظور از مزاج در طب سنتی، طبیعتی است که به هر چیز اختصاص داده می شود تا بتوان با آن ماهیت و کیفیت آن را محک زد.

ادامه نوشته…

post

گوشت های صنعتی نظیر سوسیس و کالباس

گوشت های صنعتی به دلایل مختلف سرطان زا بودن آنها محرز شده است. یکی از دلایل مهم این است که از مواد نگه دارنده ای مثل نیترات ها و نیتریت ها که سرطان زا بودن آنها اثبات شده استفاده می شود. به علاوه گاهی اوقات در تولید چنین محصولاتی از فرآیندهایی مثل دود دادن استفاده می شود که باز هم این فرآیندها مورد شک است و بررسی ها نشان داده که برای سلامت انسان مضر هستند.

ادامه نوشته…

post

سازمان بهداشت جهانی: سوسیس و کالباس سرطان زا هستند

بالاخره ما شاهد آن هستیم، پس از اینکه متختصصان ایرانی و دلسوزان سلامتِ مردم فریاد برآوردند که غذاهای صنعتی زیان بار است و می تواند زمینه ساز کاهش عمر مفید افراد جامعه باشد، سازمان های جهانی هم دست به کار شده و گزارشاتی ارائه می دهند که مبادا از غافله عقب بمانند!

ادامه نوشته…

post

آب سرد قبل از غذا اشتها را کور می کند!

این نکته را باید کسانی که لاغر هستند و خواهان چاق شدن هستند بیشتر در نظر داشته باشند. با سرد شدن محیط معده فرد اشتهای خود را از دست می دهد و غذای کمتری را مصرف خواهد کرد. در طب سنتی برای افزایش وزن اصولی، تدبیر شده است که فرد فاصلۀ بین خوردن را زیاد کند و هر وعده را به میزان بیشتری مصرف کند. که این باعث افزایش جذب مادۀ غذایی خواهد شد.

ادامه نوشته…

post

کشمش روشن، کشمش تیره! کدام بهتر است؟

بازارپسندی محصولات در طی مراحل فرآیند کردن یک محصول خوراکی نقش بسیار مهمی دارد. طوری که اگر بتوان کاری کرد که یک مادۀ خوراکی شکل جذابی داشته باشد ولی تمامی خواص آن نابود شود و با این کار فروشش دو چندان شود، حتماً همین کار انجام خواهد شد. متاسفانه تولید کنندگان ما دیگر به خواص خوراکی که تولید می کنند توجهی ندارند و حتی گاهاً دستور العمل های تولید مواد خوراکی بومی را از خارج از کشور تهیه کرده و آنها را در داخل تولید می کنند.

ادامه نوشته…