سکنجبین در واقع سرکه و انگبین و مخلوطی است از سرکه و عسل که به میزان و مقدار معین در هم می آمیختند و از مخلوط آن شربتی خوش گوار و معطر و فرح بخش به وجود میآوردند. ادامه نوشته…
سکنجبینی که می خوریم چیست؟
در نوشتۀ قبلی راجع به سکنجبین اطلاعات خوبی وجود داشت و اگر تا به حال با محتویات سکنجبین و طرز تهیه و خواص آن آشنا نبودید، حالا می دانید که این مادۀ غذایی و سرشار از خاصیت چه جایگاهی دارد. در طب سنتی هم تاکید اکید شده که از سکنجبین غافل نشوید. ادامه نوشته…
اندر حکایت سکنجبین
سکنجبین در واقع سرکه و انگبین و مخلوطی است از سرکه و عسل که به میزان و مقدار معین در هم میآمیختند و از مخلوط آن شربتی خوش گوار و معطر وفرح بخش به وجود میآوردند. در برخی نقاط که عسل یافت نمیشد یا میخواستند شربتی ارزان قیمت فراهم کنند سکنجبین را از مخلوط سرکه و شکر تهیه میکردند ولی همچنان آن را سکنجبین مینامیدند. و امروز که عسل گران یا کمیاب تر از گذشته شده به طور کلی این شربت را با شکر تهیه میکنند. ادامه نوشته…