سکنجبین در واقع سرکه و انگبین و مخلوطی است از سرکه و عسل که به میزان و مقدار معین در هم میآمیختند و از مخلوط آن شربتی خوش گوار و معطر وفرح بخش به وجود میآوردند. در برخی نقاط که عسل یافت نمیشد یا میخواستند شربتی ارزان قیمت فراهم کنند سکنجبین را از مخلوط سرکه و شکر تهیه میکردند ولی همچنان آن را سکنجبین مینامیدند. و امروز که عسل گران یا کمیاب تر از گذشته شده به طور کلی این شربت را با شکر تهیه میکنند. ادامه نوشته…
جوشاندن آب قبل از آشامیدن؛ خوب یا بد
دیروز بود که راجع به آداب نوشیدن آب نوشته ای را منتشر کردیم که در قسمت نظرات مشاهده کردیم سوالاتی برای دوستان به وجود آمده است. برای پاسخ به این سوالات و همچنین روشن کردن قضیه لازم دیدیم که در اینجا توضیحاتی را خدمت شما عرض کنیم. اولاً در این مقالات سعی شده با زبان کاملاً ساده موارد شرح داده شود تا برای عموم افراد قابل درک باشد. ادامه نوشته…