post

بالاخره ما شاهد آن هستیم، پس از اینکه متختصصان ایرانی و دلسوزان سلامتِ مردم فریاد برآوردند که غذاهای صنعتی زیان بار است و می تواند زمینه ساز کاهش عمر مفید افراد جامعه باشد، سازمان های جهانی هم دست به کار شده و گزارشاتی ارائه می دهند که مبادا از غافله عقب بمانند!

سوسیس و کالباس سرطان زا هستند

سوسیس و کالباس سرطان زا هستند

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که محصولات فرآوری شده گوشتی مثل سوسیس و کالباس باعث بروز برخی انواع سرطان می شوند. بنا به گزارش این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، خطر بروز سرطان روده بزرگ با مصرف این محصولات بیشتر از سرطان های دیگر است.

دکتر کورت اشترایف، رئیس مرکز تحقیقات سرطان وابسته به سازمان ملل می گوید: «نتایج چندین آزمایش نشان می دهد که مصرف روزانه فقط پنجاه گرم گوشت فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان را تا ۱۷ درصد افزایش می دهد. در مورد گوشت قرمز درصد این خطر تقریباً نصف می شود. در عین حال در مورد گوشت قرمز هنوز نمی توان با قاطعیت سخن گفت.» در این گزارش تاکید شده است که با وجود مضرات مورد اشاره، گوشت فوایدی دارد که نباید از آنها چشم پوشید.

دکتر دانا لومیس، دانشمند آژانس بین المللی پژوهش های سرطان می گوید: «گوشت فرآوری شده به همراه چیزهای شناخته شده تری مثل سیگار، پشم شیشه و هوای آلوده، در دسته عوامل سرطان زا طبقه بندی می شود. اما باید دانست که این طبقه بندی ها بر اساس قطعیت علمی صورت می گیرند، نه بر اساس درجه خطر سرطان زایی. به عبارت دیگر، همه این عوامل سرطان زا در یک دسته هستند، اما درجه خطر سیگار بسیار بیشتر از مصرف گوشت و ده درصد بیشتر از گوشت فرآوری شده است.»

منبع خبر : سازمان اطلاعات فنی ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *