زنجبیل یکی از سالم ترین و خوشمزه ترین طعم دهنده های موجود در طبیعت است که سرشار از مواد مغذی می باشد. توصیه شده است که زنجبیل به دلیل خواص زیادی که دارد در برنامه غذایی قرار داده شود. در این نوشته خواص زنجبیل آورده شده است که مصرف آن را توجیه می کند.

✔ زنجبیل حاوی ماده ای به نام گینجرول می باشد که خواص درمانی زیادی دارد. این ماده ضد التهاب است و تاثیر آنتی اکسیدانی دارد.

✔ زنجبیل می تواند درمانی برای حالت تهوع به خصوص در خانم های باردار باشد.

✔ زنجبیل می تواند درد و کوفتگی ناشی از ورزش را کاهش دهد.

✔ خاصیت ضد التهاب زنجبیل می تواند به افراد مبتلا به آرتروز کمک کند.

✔ زنجبیل می تواند قند خون را به میزان قابل توجهی پایین آورده و ریسک بیماری های قلبی را کاهش دهد.

✔ زنجبیل می تواند به درمان سوءهاضمه مزمن کمک کند.

✔ زنجبیل سطح کلسترول را کاهش و جذب مواد مغذی در بدن شما را افزایش می دهد.

✔ مواد موجود در زنجبیل ممکن است از بروز سرطان جلوگیری کند.

✔ زنجبیل عملکرد مغز را تقویت می کند و از آلزایمر جلوگیری می کند.

برای تهیه چای زنجبیل:

مواد لازم
۱ قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
۲ پیمانه آب سالم
۱ قاشق غذاخوری عسل
آب نصف یک عدد لیمو

هنگام دم کردن زنجبیل و در صورت تمایل می توانید برای خوش طعم تر شدن از چوب دارچین یا برگ نعناع استفاده کنید. برای دم کردن زنجبیل های رنده شده را درون قوری ریخته روی آن آب جوش بریزید و بگذارید برای ۱۰ دقیقه بماند. در هنگام سرو عسل یا لیمو را درون چای بریزید هم بزنید و میل کنید. اگر به چای سرد علاقه دارید آن را درون یخچال قرار دهید تا خنک شود و سپس میل کنید.

منبع: وبلاگ ایسام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *