گوشت های صنعتی به دلایل مختلف سرطان زا بودن آنها محرز شده است. یکی از دلایل مهم این است که از مواد نگه دارنده ای مثل نیترات ها و نیتریت ها که سرطان زا بودن آنها اثبات شده استفاده می شود. به علاوه گاهی اوقات در تولید چنین محصولاتی از فرآیندهایی مثل دود دادن استفاده می شود که باز هم این فرآیندها مورد شک است و بررسی ها نشان داده که برای سلامت انسان مضر هستند.
دوستان توجه کنید که صنعت فرآوری گوشت های صنعتی به این دلیل توسعه یافت که دیده شد قسمت اعظم گوشت هایی که پس از کشتار دام باقی می ماند قابلیت عرضۀ مستقیم در بازار را ندارند. باید صنعتی تولید میشد که بتوان این گوشت ها را با طعم دادن آنها و بسته بندی های جذاب به دست خریدار رساند.
خیلی از اعضاء بدن گاو و دام های دیگر که به هیچ عنوان ظاهر جذابی ندارند، به صورت گوشت های فله ای برای تولید سوسیس و کالباس و همبرگر و … مورد استفاده قرار می گیرند. که شاید درست نباشد به آنها اشاره کنیم اما پستان گاو، بافت های هم بند و … از جمله این اعضا هستند.
پس برای سلامتی خود و دیگران به این موضوع دقت کافی را داشته باشید.