با توضیحاتی که راجع ریزش مو ذکر شد، حالا می خواهیم شرایط ایده آل در حالت شانه کشیدن مو را توصیف کنیم. در طب سنتی و از قدیم هم توصیه شدن همیشه به حالت نشسته موهای خود را شانه بزنید.
داروی سنتی برای جلوگیری از ریزش مو
حالا می رسیم به بحث داروی گیاهی که می توان با آن تا حد زیادی جلوی ریزش مو را گرفت. این دستور العمل امتحان شده و جواب داده است. البته ممکن است برای افراد مختلف بنا به نوع مزاجشان نتیجه اندکی متفاوت باشد.
دوش گرفتن و ریزش مو
در قسمت قبلی اطلاعات شما راجع به ریزش مو بیشتر شد. حالا می خواهیم تاثیر دوش گرفتن و نوع آن را در ریزش مو بررسی کنیم. ببینید، زمانی که ما در حال دوش گرفتن هستیم، آب گرم با بدن ما در تماس است و همین خود باعث انبساط یا گُشاد شدن عروق بدن می شود. از طرف دیگر به دلیل اینکه حجم خون ما در بدن ثابت است، بنابراین سیستم گردش خون ما تلاش بیشتری باید بکند، تا خون حاوی مادۀ مغذی را به ریشۀ مو برساند.
عوامل مهم در ریزش مو
ریزش مو یکی از مشکلاتی است که خیلی از افراد را درگیر خود کرده. در اینجا قصد داریم اندکی راجع به ریزش مو صبحت کنیم و ببینیم دلایل ریزش مو چیست. مو به عنوان یک عنصر زیبایی برای افراد مختلف، چه مرد و چه زن، اهمیت خاصی دارد. موهای پرپشت و بلند خواستۀ هر کسی است. اما باید راجع به این موضوع اطلاعاتی داشته باشیم.
درمان ریزش مو با طب سنتی
ریزش مو دلایل گوناگونی دارد که طب سنتی برای آن ها درمانهای متفاوتی پیشنهاد میدهد:
- یکی از دلایل ریزش مو، مشکلات گوارشی و یبوست است که درمان آن مصرف خاکشیر، روغن زیتون و پرهیز از مصرف چای و سرخ کردنی هاست.
- گاهی نیز به دلیل کم خونی، مو ریزش پیدا میکند در این صورت بهتر است کم خونی درمان شود.
- مصرف داروهای اعصاب و هورمونی نیز ریزش مو را افزایش میدهد. اگر دلیل ریزش مو ریشه روانی و عصبی دارد مصرف گلگاوزبان، جوشانده به لیمو و شربت بادام توصیه میشود.
- عامل ارثی نیز باعث ریزش مو میشود.
- دلیل دیگر ریزش مو استفاده از مواد شیمیایی مثل شامپو و صابون است که به جای آن گل سرشور و صابون زیتون توصیه میشود.دلیل دیگر ریزش مو می تواند خوردن غذاهای مانده و فاسد باشد.