محققان دریافته اند نعنا خوشبوکننده قوی دهان است، چرا که باکتری های مولد گازهای بدبو را نابود کرده و در غلظت های کم انتهای اعصاب حسی پرزهای چشایی مربوط به سرما را تحریک کرده و موجب احساس خنکی خوشایندی در مصرف کننده می شود، اما باید بدانید طبیعت نعنا گرم و قابض است و «تانن» (عصاره موجود در آن) ماده ای قوی و ضد اسهال بوده و مصرف زیاد آن موجب یبوست و مشکلات روده ای می شود. همچنین به تشدید سردرد کمک کرده و فشار خون و پمپاژ قلب را شدت می بخشد و مقدار زیاد آن موجب تشنج و حساسیت شده و برای کلیه مضر است.

از سوی دیگر، یکی از ترکیبات موجود در قرص های نعنایی پودر شکر است که مصرف آن برای سلامت افراد دیابتی زیانبار است که البته مصرف انواع بدون قند آن بی ضرر است.

خطر ناباروری با عصاره نعنا🚸 !!

با وجود آن که نعنا خواص درمانی زیادی دارد، اما برخی محققان بر این باورند استفاده طولانی مدت بویژه از قرص یا فرآورده های حاوی اسانس یا عصاره تغلیظ شده نعنا احتمال دارد با دخالت در ایجاد تخمک گذاری و کشتن سلول های جنسی باعث نازایی و ناتوانی در باروری شود و با انقباض ماهیچه های رحم سبب سقط جنین شود اما تعدادی از محققان نظر دیگری دارند و معتقدند عصاره نعنا می تواند در درمان نازایی زنان موثر باشد بنابراین تا روشن شدن موضوع بهتر است از گروه موش های آزمایشگاهی خارج شویم و از فرآورده های حاوی عصاره نعنا کمتر استفاده کنیم.

غذاهایی که فقط طعم نعنا می دهد 🎭 !

گرچه نعنا کاهنده مشکلات گوارشی است، اما دلیل بر این نیست که حتما ترکیب آن با محصولات غذایی مانند دوغ، شکلات یا آدامس گویای همان خواص باشد و در اغلب موارد اسانس ها بیشتر به عنوان طعم دهنده به محصولات اضافه می شود و در اغلب کارخانه ها خواص و اثربخشی اسانس نعنا در ترکیب با مواد غذایی مدنظر قرار نمی گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *