با توجه به افزایش فروشگاه های روغن گیری کنجد که به گفتۀ خودشان در محل مشتری اقدام به تهیۀ روغن کنجد می کنند، باید گفت ما برای تولید یک محصول خاص می توانیم از روش های مختلفی استفاده کنیم که در نهایت باعث تغییر در خاصیت اصلی محصول تولیدی خواهد شد.
مثلاً تولید دوغ به روش های مختلفی انجام می شود که هیچ کدام از روش های امروزی مورد تایید طب سنتی نیست! بلکه روش اصلی تولید دوغ اصیل، این است که اول ماست را مایه بزنیم، سپس کرۀ آن را بگیریم؛ هر آنچه که باقی ماند می شود دوغ. این دوغ اصلی است و در حال حاضر هیچ کارخانه ای از این روش برای تولید دوغ صنعتی استفاده نمی کند. ادامه نوشته…