post

مسئول کلینیک تخصصی پستان مرکز فوق تخصصی ابن‌سینا از رتبه اول ایران در افزایش شیوع سرطان در دنیا خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر محمد هادی‌زاده در نشست خبری امروز مرکز تخصصی فوق تخصصی ابن‌سینا درباره‌ افزایش شیوع سرطان پستان در کشور گفت: ایران به عنوان یک کشور در حال توسعه با یک شیب افزایشی در تعداد بیماران مبتلا به سرطان روبروست که در این زمینه رتبه نخست دنیا را به خود اختصاص داده است.

ایران از لحاظ افزایش شیوع سرطان در رتبه اول دنیاست

ایران از لحاظ افزایش شیوع سرطان در رتبه اول دنیاست

به گفته وی کشورهای توسعه یافته سه تا پنج برابر کشورهای در حال توسعه مانند ایران، بیمار مبتلا به سرطان دارند اما رشد تعداد این بیماران در هر سال به صفر رسیده است که نشان دهنده‌ یک وضعیت ثابت درباره‌ بیماران سرطانی در این کشورهاست.

هادی‌زاده ادامه داد: ایران هر سال به میزان هشت در هزار با افزایش شیوع سرطان در کشور روبروست که برای کشورهای در حال توسعه تا حدودی طبیعی به شمار می‌آید. (ایسنا isna.ir)

از ۸۵ هزار مورد سرطان جدید در سال، ۵۵٫۵ درصد را مردها و ۴۴٫۵ درصد را زنان تشکیل می‌دهند. شایع‌ترین سرطان در میان مردان، سرطان معده و سپس مثانه و روده بزرگ است. در میان زن‌ها شایع‌ترین سرطان‌ها، سینه، پوست و سپس معده است. شایع‌ترین سرطانی که باعث مرگ در هر دو جنس می‌شود سرطان معده است. بیشترین آمار ابتلا به سرطان در میان زنان در استان یزد و در میان مردان در استان مرکزی گزارش شده است.

منبع: قدس آنلاین

پ.ن: با توجه به افزایش مصرف محصولات کارخانه ای که برای سلامتی انسان مضر تشخیص داده شدند و همچنین استفاده از محصولاتی مثل لامپ های کم مصرف و …، این وقوع سرطان طبیعی به نظر می رسد! خود شما هم می توانید نگاهی به دور و بر خود بیاندازید و ببینید بیشتر فوتی هایی که اتفاق می افتد ناشی از چیست.

خود ماهیت تولید صنعتی محصولات غذایی مشکلی را ایجاد نمی کند. ولی استفاده از مواد اولیۀ نامرغوب و همچنین استفاده از مواد نگهدارنده، برای بالا بردن مدت زمان ماندگاری مواد غذایی، طبعاتی مثل افزایش سرطان را در جامعه بر جای خواهد گذاشت.

از محصولات مصرفی غیر خوراکی که باعث ایجاد سرطان در بلند مدت می شوند، می توان به لامپ های کم مصرف و یا حتی لامپ های مهتابی اشاره کرد. این لامپ ها علاوه بر اینکه در طول دورۀ روشنایی خود امواج مضری را متساعد می کنند، پس از سوخته شدن معمولاً به صورت صحیحی بازیافت نمی شوند و جیوه و دیگر مواد سمی موجود در آنها وارد محیط زیست و مخصوصاً آب های زیرزمینی می شوند که این خود باعث تاثیر غیر قابل جبرانی روی موجودات زنده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *