با توجه به افزایش فروشگاه های روغن گیری کنجد که به گفتۀ خودشان در محل مشتری اقدام به تهیۀ روغن کنجد می کنند، باید گفت ما برای تولید یک محصول خاص می توانیم از روش های مختلفی استفاده کنیم که در نهایت باعث تغییر در خاصیت اصلی محصول تولیدی خواهد شد.
مثلاً تولید دوغ به روش های مختلفی انجام می شود که هیچ کدام از روش های امروزی مورد تایید طب سنتی نیست! بلکه روش اصلی تولید دوغ اصیل، این است که اول ماست را مایه بزنیم، سپس کرۀ آن را بگیریم؛ هر آنچه که باقی ماند می شود دوغ. این دوغ اصلی است و در حال حاضر هیچ کارخانه ای از این روش برای تولید دوغ صنعتی استفاده نمی کند.
در بحث روغن کنجد هم که جدیداً باب شده، روش های کاذب بسیاری برای تولید این محصول سالم عرضه کردند که از جملۀ آن دستگاه فشار سرد است. این روش تولید روغن کنجد اصلاً مورد تایید نیست و در ادامه خدمت شما روش اصل تهیۀ روغن کنجد را عرض خواهیم کرد.
روش تهیۀ روغن کنجد اصل
برای تهیۀ روغن کنجد اصل، اول باید کنجد را با دستگاه آسیاب (چه برقی و چه مکانیکی) به حالت ارده در آورد و پس از اینکه این ارده در مکانی ثابت ماند، روغن آن در بالا جمع می شود که به آن روغن کنجد گفته می شود. اصلاً به همین دلیل است که به روغن کنجد اصل، “روغن اردۀ کنجد” گفته می شود.
با توجه به این روش تولید روغن کنجد، شما خودتان می توانید در فروشگاه های عرضۀ روغن کنجد که به تعداد آنها روز به روز افزوده می شود، مشاهده کنید که از چه روشی روغن تهیه می شود. به هر روشی به غیر از مورد مذکور، نمی توان اعتماد کرد و خاصیت روغن کنجد اصل را نخواهد داشت.
به این مورد دقت کنید و به دیگران هم اطلاع دهید که پول خود را هدر ندهند و محصولی بخرید که انتظار سلامتی از آن دارید، ولی نتیجۀ عکس را به دست آورید.
در ضمن بخش نظرات این حساب رسمی، برای گفت و گو و انتقال تجربیات باز است و دلیل نمی شود که هر آنچه در قسمت نظرات توسط افراد مختلف ذکر می شود درست باشد. یکی از این موارد هم نحوۀ تهیۀ روغن کنجد بود که در این پست سعی شد مطلب روشن گردد.